Maak een afspraak voor energetische therapie en therapeutische massage bij Inmotion in Dordrecht

Heb je vragen en ben je benieuwd wat de behandelingen voor jouw klacht kunnen betekenen? Neem dan contact op met Cindy Kooijman. Bel 06-53 42 58 11, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Bij Inmotion gaan we samen op zoek naar een oplossing voor jouw klachten zoals slaapproblemen, stress, hoofdpijn, rugpijn, pijnklachten, emotionele blokkades, burn-out en meer.

Telefonische bereikbaarheid

Om de behandeling niet te verstoren, neem ik tijdens consulten geen telefoon aan. Je kunt je naam en telefoonnummer inspreken op de voicemail. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Tarieven

Consult 30 minuten€ 43,-
Consult 45 minuten€ 65,-
Consult 60 minuten€ 75,-
  

 

Declareren

Cindy Kooijman is aangesloten bij de BATC. Als je aanvullend verzekerd bent, kom je afhankelijk van je verzekeraar in aanmerking voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding. Kijk onder het kopje zorgverzekeraars op de website van BATC of dit ook voor jou geldt.

Let op: de VGZ groep vergoedt de behandelingen niet.

Verhinderd

Mocht het niet mogelijk zijn om een afspraak na te komen, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Laat dit mij uiterlijk 24 uur van tevoren weten, anders ben ik helaas genoodzaakt om de geplande consulttijd in rekening te brengen.

 

Contactgegevens

06-53 42 58 11

 info@praktijkinmotion.nl 

Walenburg 31,

    3328 EH Dordrecht