Laat spanning los

Natuurgeneeskundig, massage- en energetisch therapeut uit

Dordrecht

Inmotion is ontstaan door mijn persoonlijke zoektocht naar gezondheid, rust, balans en persoonlijke groei. De naam Inmotion betekent veel voor mij; het hele leven is immers een proces dat constant in beweging is. Het is mijn doel je te begeleiden en ondersteunen in jouw unieke groeiproces op zowel fysiek en emotioneel als mentaal en energetisch niveau. Dat doe ik met mijn diverse natuurgeneeskundige behandelmethodes en therapeutische massage in Dordrecht.

Wie is Inmotion?

Wat wil ik nu eigenlijk?

Wie ben ik?

Twintig jaar geleden ben ik in een burn-out terechtgekomen en werd ik voor mezelf met de vragen geconfronteerd: “wat wil ik nu eigenlijk” en “wie ben ik”. De burn-out heeft voor mij veel betekend, ik kwam erachter dat het leven dat ik leidde niet bij me paste. Ik wilde carrière maken in de ICT, maar kwam tot het besef dat ik daar erg ongelukkig van werd. Ik heb deze wereld gedag gezegd en ben met verstandelijk gehandicapten gaan werken. Dit werk gaf veel voldoening en ik voelde dat het werken met mensen echt bij mij past.

Inmotion is ontstaan door mijn persoonlijke zoektocht naar gezondheid, rust, balans en persoonlijke groei. De naam “Inmotion” zegt voor mij veel, het hele leven is een proces dat in beweging is. Alles in en om ons heen is onderhevig aan cyclussen en dynamische processen.

Soms is zo’n proces geblokkeerd of beweegt het niet optimaal. Hierdoor ontstaan klachten, zowel op fysiek, mentaal als emotioneel niveau. Door verschillende natuurgeneeskundige behandelingen kunnen deze blokkades weer oplossen, hierdoor gaat alles weer stromen. Als zo’n proces weer “Inmotion” is voelen we ons gezond, stabiel en energiek.

Over massagetherapie

Diploma’s

Massagetherapie
IVS Opleidingen, Dordrecht

 

NLP Practitioner
Tarazat Instituut Rotterdam

 

Massagetherapie
IVS Opleidingen, Dordrecht

 

NLP Practitioner
Tarazat Instituut Rotterdam

 

NLP Master
Tarazat Instituut Rotterdam

HBO Medische kennis CPION Geaccrediteerd
Energieschool Den Bosch

 

 

HBO Psycho Sociale kennis CPION Geaccrediteerd
Energieschool Den Bosch

 

 

Medisch Qigong therapeut
Academ Rotterdam

 

 

Triggerneedling therapeut  (dryneedling)

Myos, Udenhout

Een vraag voor mij?