Inmotion Massagetherapie
Laat spanning los

Natuurgeneeskundig, massage en energetisch therapeut uit Dordrecht

Inmotion is ontstaan door mijn persoonlijke zoektocht naar gezondheid, rust, balans en persoonlijke groei. De naam Inmotion betekent veel voor mij; het hele leven is immers een proces dat constant in beweging is. Het is mijn doel je te begeleiden en ondersteunen in jou unieke groeiproces op zowel fysiek en emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Dat doe ik met mijn diverse natuurgeneeskundige behandelmethodes  en  therapeutische massage in Dordrecht.
 

Wie is Inmotion?

massage Papendrecht Zwijndrecht

Wat wil ik nu eigenlijk?

Wie ben ik?

20 jaar geleden ben ik in een burn-out terecht gekomen en werd voor mezelf met de vragen geconfronteerd “wat wil ik nu eigenlijk”en “wie ben ik”. De burn-out heeft voor mij veel betekent, ik kwam er achter dat het leven dat ik leidde niet bij me paste. Ik wilde een carriere maken in de ICT maar kwam tot het besef dat ik daar erg ongelukkig van werd. Ik heb deze wereld gedag gezegd en ben met verstandelijk gehandicapten gaan werken. Dit werk gaf veel voldoening en ik voelde dat het werken met mensen echt bij mij past.

Inmotion is ontstaan door mijn persoonlijke zoektocht naar gezondheid, rust balans en persoonlijke groei. De naam “Inmotion” zegt voor mij veel, het hele leven is een proces dat in beweging is. Alles in en om ons heen is onderhevig aan cyclussen en dynamische processen. Soms is zo’n proces geblokkeerd of beweegt niet optimaal hierdoor ontstaan klachten, zowel op  fysiek, mentaal  en emotioneel niveau. Door verschillende natuurgeneeskundige behandelingen kunnen deze blokkades weer oplossen, hierdoor gaat alles weer stromen. Als zo’n proces weer “Inmotion” is voelen we ons gezond stabiel en energiek.

Diploma’s

Massagetherapie

IVS Opleidingen, Dordrecht


NLP Practitioner

Tarazat Instituut Rotterdam


NLP Master

Tarazat Instituut Rotterdam

HBO Medische kennis CPION Geaccrediteerd

Energieschool Den Bosch

HBO Psycho Sociale kennis CPION Geaccrediteerd

Energieschool Den Bosch

Medisch Qigong Practioner

Academ Rotterdam

Momenteel volg ik de opleiding  Medisch Qigong Therapeut