Adresgegevens

Adres
Walenburg 31
3328 EH Dordrecht
Routebeschrijving
Telefoon
06-53425811
E-mail

Openingstijden

Behandelingen op afspraak.

Maak een massageafspraak bij Inmotion in Dordrecht

Wil je weer in balans komen en ben je benieuwd naar de effecten van massagetherapie? Neem dan contact op met Cindy Kooijman. Bel 06 - 5342 5811, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Bij Inmotion werken we eraan om een einde te maken aan jouw klachten zoals slaapproblemen, stress, hoofdpijn en rugpijn.
 

Contactformulier

Telefonische bereikbaarheid

Om de behandeling niet te verstoren, neem ik tijdens massages geen telefoon aan. Je kunt je naam en telefoonnummer inspreken op de voicemail. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Tarieven

Consult 30 minuten       € 40,-

Consult 45 minuten       € 55,-

Consult 60 minuten       € 65,-


Declareren

De behandelingen zijn een natuurgeneeskundig consult. Inmotion Massagetherapie is aangesloten bij de BATC. Als je aanvullend verzekerd bent, kom je afhankelijk van je verzekeraar in aanmerking voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding. Kijk onder het kopje zorgverzekeraars op de website van BATC of dit ook voor jou geldt.

Verhinderd

Mocht het niet mogelijk zijn om een afspraak na te komen, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Laat dit mij uiterlijk 24 uur van te voren weten, anders ben ik helaas genoodzaakt om de geplande consulttijd in rekening te brengen.

1 reactie(s)

Klik hier om een reactie te plaatsen

Auteur Voorbeeld
Dit is een voorbeeld van een reactie.