Inmotion Massagetherapie
Laat spanning los

Over de massagetherapeut uit Dordrecht

Inmotion is ontstaan door mijn persoonlijke zoektocht naar gezondheid, rust, balans en persoonlijke groei. De naam Inmotion betekent veel voor mij; het hele leven is immers een proces dat constant in beweging is. Ik wil ervoor zorgen dat het leven van jou weer gezond, stabiel en energiek wordt. Dat doe ik met mijn massages in Dordrecht.
 

Wie is Inmotion?

massage Papendrecht

Wat wil ik nu eigenlijk?

Wie ben ik?


14 jaar geleden werd ik met deze vragen geconfronteerd toen ik een burn-out kreeg. Door de burn-out kwam ik erachter dat het leven dat ik tot dat moment leidde, niet bij me paste. Ik dacht dat ik carrière wilde maken in de ICT maar ik besefte me dat ik daar eigenlijk erg ongelukkig van werd. Ik zei de ICT-wereld gedag en ben met verstandelijk beperkten gaan werken. Het werk gaf me veel voldoening; werken met mensen past echt bij mij. Hierdoor ben ik me meer gaan verdiepen in massagetherapie. Alles om ons heen is in beweging en onderhevig aan cyclussen en dynamische processen. Soms is zo’n proces geblokkeerd of beweegt het niet optimaal door klachten. Dit kunnen klachten op fysiek, mentaal en emotioneel niveau zijn.


Door verschillende natuurkundige behandelingen kunnen deze blokkades weer oplossen. Hierdoor gaat alles weer stromen en laat je lichaam de spanning los. Met massagetherapie van Inmotion zorg ik ervoor dat je lichaam weer energiek en stabiel wordt.

Diploma’s

Sportmassage

IVS Opleidingen, Dordrecht


Massagetherapie

IVS Opleidingen, Dordrecht


NLP Practitioner

Tarazat Instituut Rotterdam


NLP Master

Tarazat Instituut Rotterdam

HBO Medische kennis

IVS Opleidingen Dordrecht


Extra bijscholing

EMDR
Methode Dorn & Breus
Specialisatie hoofdpijn, nekklachten en rugklachten
PSCHY-K
Diverse certificaten in energetische behandelingen
HBO Natuurvoeding